Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TIEDOTEPALSTA VAKUUTETUILLE


23.8.2023

 

- kassa on suljettu koko päivän keskiviikkoja ja torstaina 20.-21.9.2023.

Avoinna siis normaalisti jälleen maanantaina 25.9.2023.

 

___________________________________

23.1.2023

Muistutus:

Kassa korvaa edelleen fysioterapiaa, laboratoriokokeita, magneettikuvia, ultraäänitutkimuksia jne, vaikka ne eivät ole enää kela-korvattavia.

Sinulla tulee kuitenkin edelleen olla näihin kaikkiin lääkärinmääräys joka tulee toimittaa kassaan jos maksat hoidot itse eli et käytä laskutussopimuspaikkoja.

Vinkki!

Voit pyytää hoitavan lääkärisi tekemän laboratoriomääräyksen paperisena ja käydä NordLabissa sen avulla verikokeissa.
Hinta on vain noin 20-30% siitä mitä tutkimukset maksavat lääkäritaloissa otettuna, jolloin itse maksamasi omavastuuosuus pienenee huomattavasti.

NordLabin ajanvarauksen voi tehdä heidän nettisivuilla.

Ajanvaraus — NordLab (vihta.com)

Jalkahoito ja ureahoito

 

Jalkahoito ja kynsien ureahoito lääkärin tai työterveyshoitajan lähetteellä korvataan 100%sti maksimissaan 5 käynnistä kalenterivuodessa. Kosmeettista jalkahoitoa ei korvata.

Kassaan liitetyllä lapsella ei ole oikeutta tähän etuuteen.

 

Toimita kassaan alkuperäinen lääkärin tai  oman työterveyshoitajasi lähete ja maksukuitti /-kuitit hoidosta. Voit laskuttaa kassaa yksi tai useampi hoito kerrallaan tai kaikki yhdellä kertaa. Lähete on voimassa 1 vuoden allekirjoituspäivästä.

Muista, että korvausten hakuaika on kuitenkin aina maksimissaan 6kk hoitokäynnin maksamispäivästä. Yli 6 kk vanhasta maksukuitista ei voi siis saada enää korvausta.