Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TIEDOTEPALSTA VAKUUTETUILLE


21.11.2023

 

- Kassa sulkeutuu ke 29.11.2023 jo klo 14.00 kokouksen vuoksi.

 

13.11.2023

Kutsu kassan varsinaiseen jäsenkokoukseen.

Kokous pidetään 29.11.2023 klo 16.00 alkaen Nuottatuvalla.

Katso tarkempi kutsu tästä alla olevasta linkistä:

LINKKI KOKOUSKUTSUUN

 

___________________________________

 

1.3.2023

 

Kassan kela-toiminta on nyt päättynyt (koskee vain työntekijäjäseniä). Työntekijäjäsenille tulee postissa uusi kela-kortti jossa ei lue enää työpaikkakassatietoa. 

 

Sopimuspaikoissa on uudet sopimukset voimassa, joissa muutos on otettu huomioon ja kulusi laskutetaan suoraan kassasta. Suosittelemme kaikkia käyttämään sopimuspaikkoja joissa osoitat jäsenyyden näyttämällä kassan jäsenkorttisi (sinisen tai keltaisen).

 

Sopimuspaikat löydät listattuna ylävalikon SOPIMUSPAIKAT kohdasta.

 

 

23.1.2023

Muistutus:

Kassa korvaa edelleen fysioterapiaa, laboratoriokokeita, magneettikuvia, ultraäänitutkimuksia jne, vaikka ne eivät ole enää kela-korvattavia.

Sinulla tulee kuitenkin edelleen olla näihin kaikkiin lääkärinmääräys joka tulee toimittaa kassaan jos maksat hoidot itse eli et käytä laskutussopimuspaikkoja.

Vinkki!

Voit pyytää hoitavan lääkärisi tekemän laboratoriomääräyksen paperisena ja käydä NordLabissa sen avulla verikokeissa.
Hinta on vain noin 20-30% siitä mitä tutkimukset maksavat lääkäritaloissa otettuna, jolloin itse maksamasi omavastuuosuus pienenee huomattavasti.

NordLabin ajanvarauksen voi tehdä heidän nettisivuilla.

Ajanvaraus — NordLab (vihta.com)

Julkisen terveydenhuollon maksut

 

Korvaus 100%: terveyskeskusmaksu, poliklinikkamaksu, päiväkirurginen toimenpidemaksu, ja sarjahoitomaksut ja lääkärinlausunnosta peritty maksu.

 

Korvaus 50%: Julkisen hoitolaitoksen osastohoidon maksuista eli sairaalapäivämaksuista maksimissaan 90 päivän ajalta kalenterivuodessa.

 

Korvaus 100%: Julkisen terveydenhuollon määräaikaisesta kotisairaalahoitomaksuissa korvataan hoitokäyntikohtaisesti maksimissaan kuitenkin 45 kpl/kalenterivuosi.

 

Voit toimittaa muut julkisen terveydenhuollon laskut paitsi osastohoitomaksulaskut maksamattomina kassaan ennen niiden eräpäivää, niin kassa maksaa laskusi puolestasi.

Osashoitolasku tulee maksaan ensin itse ja toimittaa kassaan kopio laskusta (merkitse lasku maksetuksi), jolloin maksamme tilillesi 50% korvauksen.


Jos olet jo maksanut laskun itse, liitä mukaan kuitti tai merkitse laskuun selkeästi, että se on jo maksettu.