Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TIEDOTEPALSTA VAKUUTETUILLE


23.8.2023

 

- kassa on suljettu koko päivän keskiviikkoja ja torstaina 20.-21.9.2023.

Avoinna siis normaalisti jälleen maanantaina 25.9.2023.

 

___________________________________

23.1.2023

Muistutus:

Kassa korvaa edelleen fysioterapiaa, laboratoriokokeita, magneettikuvia, ultraäänitutkimuksia jne, vaikka ne eivät ole enää kela-korvattavia.

Sinulla tulee kuitenkin edelleen olla näihin kaikkiin lääkärinmääräys joka tulee toimittaa kassaan jos maksat hoidot itse eli et käytä laskutussopimuspaikkoja.

Vinkki!

Voit pyytää hoitavan lääkärisi tekemän laboratoriomääräyksen paperisena ja käydä NordLabissa sen avulla verikokeissa.
Hinta on vain noin 20-30% siitä mitä tutkimukset maksavat lääkäritaloissa otettuna, jolloin itse maksamasi omavastuuosuus pienenee huomattavasti.

NordLabin ajanvarauksen voi tehdä heidän nettisivuilla.

Ajanvaraus — NordLab (vihta.com)

Kassan laskutussopimuspaikat 

 

Avaa alla olevista otsikoista sopimuspaikkalistaus. Sopimuspaikat ovat kaikkien vakuutettujen käytössä kassan sääntöjen mukaisiin korvauksiin.

 

Sopimuspaikoissa ei peritä kassamme vakuutetuilta toimistomaksuja, jotka ovat jopa 20-30 euron suuruisia käyntikerralta. Lisäksi vakuutetuillamme on halvempia sopimushintoja tarjolla. Lisätietoja sopimusalennuksista saat kysymällä sairauskassasta.

 

Sopimuspaikoissa vakuutussuhde eli "kassan jäsenyys" todistetaan näyttämällä sininen tai keltainen kassanjäsenkortti ja myös kela-kortti.

 

Apteekeissa kortit näytetään jo reseptitiskillä ja muissa paikoissa hammaslääkärille näyttämällä tai viimeistään hoitolaitoksen kassalla.

 

Sopimuspaikoissa vakuutettu maksaa vain kassan sääntöjen mukaisen omavastuun ja mahdolliset sellaiset kulut, joista kassankorvausta ei voi saada.

Hammaslääkärit laskuttavat koko saamasi hammashoidon kassalta ja jos vuosikorvausraja ylittyy saat kassalta laskun ylityksen osuudesta.

 

JOS ET KÄYTÄ SOPIMUSPAIKKOJA, MUISTA PYYTÄÄ KELA-KORVAUSHYVITYS JO VALMIIKSI  HOITOKULUISTA ENNEN KUIN MAKSAT LOPUN OSUUDEN ITSE. TOIMITA KUITTIERITTELY KASSAAN JA MAHDOLLISET LÄÄKÄRINMÄÄRÄYSLOMAKKEIDEN KOPIOT.

 

 

APTEEKIT

HAMMASLÄÄKÄRIT

LÄÄKÄRIPALVELUT

SILMÄLASILIIKKEET