Nuottasaaren sairauskassa

 

Sairauskassan laskutussopimuspaikat


Sopimuspaikat ovat kaikkien vakuutettujen käytössä kassan sääntöjen mukaisiin korvauksiin.

Sopimuspaikoissa ei peritä kassamme vakuutetuilta toimistomaksuja, jotka ovat yleisimmin 20-30 euron suuruisia käyntikerralta. Lisäksi vakuutetuillamme on halvempia sopimushintoja tarjolla.

Lisätietoja sopimusalennuksista saat kysymällä sairauskassasta.

Sopimuspaikoissa vakuutussuhde eli "kassan jäsenyys" todistetaan näyttämällä sininen tai keltainen kassanjäsenkortti ja myös kela-kortti. 

Jos jäsenkorttia ei näytetä, jäsentä ei voida tunnistaa varmuudella hoitopaikassa, jolloin sinulta peritään hoitopaikan palvelumaksut eikä mahdollisia alennuksia voida antaa.
Palvelumaksuista ei saa kassankorvausta. 

Apteekeissa kortit näytetään jo reseptitiskillä ja muissa paikoissa hammaslääkärille näyttämällä tai viimeistään hoitolaitoksen kassalla

Sopimuspaikoissa vakuutettu maksaa vain kassan sääntöjen mukaisen omavastuun ja mahdolliset sellaiset kulut, joista kassankorvausta ei voi saada.

Hammaslääkärit laskuttavat koko saamasi hammashoidon kassalta ja jos vuosikorvausraja ylittyy saat kassalta laskun ylityksen osuudesta.

JOS ET KÄYTÄ SOPIMUSPAIKKOJA, MUISTA PYYTÄÄ KELA-KORVAUSHYVITYS JO VALMIIKSI  HOITOKULUISTA ENNEN KUIN MAKSAT LOPUN OSUUDEN ITSE.
TOIMITA KUITTIERITTELY KASSAAN JA MAHDOLLISET LÄÄKÄRINMÄÄRÄYSLOMAKKEIDEN KOPIOT.


 


Posti
Puhelu